Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen strüktürda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun düzenıyoruz.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlem şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir mimarisı vardır.

Kanatıcı ve etkililık tenasüpı yüksek hammaddelerin “radyoaktif maddeler kabil” kârlendiği tesislerde taksimmleri kocaoğlanrmak midein yangın bapları kullanılır.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen düzenek sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Görmüş olacaksınız ki bu kadar güçlü birinci sınıf yangın kapılarını en munis fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan panik amerikan bar sistemi ile muhatara çabucak kaçış çekimının daha hızlı maslahatlemesini katkısızlamaktadır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve yamanın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı katıya kapanmaktadır.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha yüksek mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden yapılmıştır ve umumiyetle modern binalarda kullanılır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + dizi seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 ahenk sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye edinmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en munis fiyatlarla iye geçmek için İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden müdrike bilgi alabilirsiniz.

Kanatlar içre uygun yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin dayanak plakaları mevcuttur.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki olgun birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek dirim Yangın Merdiveni Kapısı alanlarınıza fehamet katmayı hedeflemektedir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil vaziyet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya rast kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin sağlıklı çdüzenışması ve bapyı sonuç kapatması gerekir.

Report this wiki page